Pescarii din Rusia cer o investigatie a lacului Chany din Siberia unde se presupune ca s-ar ascunde un monstru similar celui din Loch Ness.

Localnicii spun ca “Nesski”, dupa cum l-au numit pe monstru, a ucis pana acum zeci de pescari pe care i-a tras in apa din barcile lor. Cei care sustin ca au vazut creatura, spun ca acesta arata la fel ca cea din mitul scotian, numit monstrul din Loch Ness. Potrivit martorilor, monstrul are gatul lung, inotatoare si o coada imensa.

Ultima victima a lui Nesski a fost un barbat de 59 de ani, chiar saptamana trecuta. Incidentul i-a facut pe localnici sa ceara o investigatie ca la carte pentru a vedea ce se afla in adancurile lacului Chany.

Eram impreuna cu prietenul meu la vreo 300 de metrii de mal pe cand undita lui a prins ceva mare. S-a ridicat in picioare pentru a trage captura, dar in acel moment a fost tras sub apa. Nu am mai vazut o asemenea forta niciodata, barca s-a rasturnat si m-am zbatut sa inot catre mal si nu credeam ca o sa ajung cu bine. Prietenul meu nu a mai iesit la suprafata si nici ramasite lui nu au mai fost gasite”, a declarat Vladimir Golishev, un pescar in varsta de 60 de ani, prieten al ultimei vinctime a lui Nesski.

Oficialii rusi sustin ca 19 persoane s-au inecat in ultimii 3 ani in lacul Chany, iar in majoritatea cazurilor cadavrele nu au mai fost recuperate. Cele care au iesit la suprafata pareau a fi mancate de o creatura cu dinti mari. Localnicii sustin ca numarul victimelor e mult mai mare decat spun autoritatile, screi Daily Mail.

Spre diferenta de adancul Loch Ness, Lacul Chany are doar 7 metrii adancime, ingheata complet iarna, iar vara este un loc popular printre turisti.

Lacul are aproximativ 92 de kilometrii lungime si 88,5 km latime. Fiind o relicva a Epocii Glaciare, marturii ale existentei unor monstrii in apele sale au fost facute publice prima data in perioada sovietica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.