Ai nevoie de niste pantofi sport pe care sa-i poti purta o vesnicie? Ai putea sa incerci noul concept Hermes X !

Noul prototip este realizat de catre designerul Omer Sagiv si are ca material principal de fabricatie, Kevlar-ul, in combinatie cu tipuri de cauciuc natural si sintetic. Kevlar-ul a fost prima fibra polimerica organica adecvata utilizarii in compozite avansate, fiind totodata una dintre cele mai importante fibre sintetice dezvoltate pana in prezent.

Desi Kevlar-ul are multe intrebuintari, de la armuri la spite de biciclete, datorita proprietatilor sale mecanice deosebite (este de 5 ori mai rezistent decat otelul), este prima oara cand a fost folosit pentru realizarea unor pantofi, scrie yankodesign.com.

In plus pantoful este construit in interior dintr-o singura bucata de spuma injectata, care se poate inlocui daca este nevoie. Iar cunoscatorii isi pot da seama cu ochiul liber ca designer-ul a tras putin cu ochiul la industria auto pentru a-si gasi o sursa de inspiratie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.