Un oligarh rus se confrunta cu cel mai costisitor divort din istorie, dupa ce sotia sa i-a cerut 3,8 miliarde de lire sterline, relateaza Daily Telegraph.

Dmitri Ribolovlev, in varsta de 43 de ani, un magnat al industriei mineritului si al zecelea cel mai bogat om din Rusia, este implicat intr-un divort complicat cu sotia sa Elena, cu care a fost casatorit timp de 23 de ani si cu care are doi copii, scrie NewsInMiza o reprezinta un iaht in valoare de 72 de milioane de lire, acostat in Italia, si o serie de proprietati de lux de la Londra pana in SIngapore, inclusiv o vila in valoare de 62 de milioane de lire din Palm Beach (Florida), pe care cuplul a cumparat-o de la Donald Trmp.

Printre bunurile lui Ribolovlev se mai numara o colectie de arta ce include tablouri semnate de Picasso, Van Gogh, Gauguin si Monet.

Sotia oligarhului, tot in varsta de 43 de ani, il acuza de numeroase infidelitati si ca si-a plimbat amantele cu iahtul familiei.

Cazul este judecat la un tribunal din Elvetia si a scos din nou la lumina stilul de viata extravagant al elitei ruse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.