Ai uitat ca esti prieten cu sotia ta si ai postat fotografii din vacanta cu amanta? Avocatul de divort va fi incantat de proasta ta idee!
In caz ca nu stiai FaceBook-ul poate fi folosit drept o evidenta mai mult decat graitoare impotriva ta la divort. Academia Americana de Avocati Matrimoniali a declarat ca 81% dintre membri au folosit ca probe materiale extrase de pe platformele sociale cum ar fi Facebook, MySpace, Twitter, YouTube sau LinkedIn, in ultimii 5 ani. Probele de pe internet cantaresc greu nu doar in conflictele de cuplu, ci si in procesele de obtinere sau retragere a custodiei, potrivit YahooNews.
Insa FaceBook-ul nu are rival cand vine vorba de a transforma realitatea virtuala intr-o drama de divort, a declarat Linda Lea Viken, presedinta Academiei mentionate mai sus. 66 % dintre avocati au folosit aceasta platforma de socializare pentru a obtine dovezi cat mai clare. Urmatorul site-resursa a fost MySpace-ul cu 15 procente, urmat de Twitter cu 5 procente.

Aproximativ 1 din 5 adulti foloseste FaceBook-ul pentru a flirta, potrivit unui studiu recent furnizat de Pew Internet and American Life Project.


Potrivit unui articol publicat de The Guardian, acelasi raport al PIALP, mai arata ca numarul adultilor care folosesc aceste site-uri de socializare, au crescut de 4 ori in SUA, in ultimii 3 ani, cu o crestere de 35% a accesarii profilelor de FaceBook, MySpace si LinkedIn. In plus, cercetarile arata ca 22% dintre membrii FaceBook folosesc site-ul pentru flirt, iar 27% dintre ei pentru promovarea muncii lor.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.