Patrupedele care merg la Walt Disney Florida impreuna cu stapanii lor au parte de o cazare regeasca la un hotel de lux deschis special pentru ele.
Un nou hotel pentru catei si pisici va fi deschis pe 27 august, in cadrul parcului de distractii din Florida. Proprietatea denumita Best Friends Pet Care Resort are o suprafata de 4,645 de metri, dintre care 929 consistand in piste si zone de joaca pentru catei, si un parc privat pentru caini unde proprietarii patrupedele pot petrece mai mult timp cu animalele lor de companie.

Hotelul are deja amenajate cateva camera pentru catelusi, dotate cu sisteme de aer conditionat, camere VIP, cu televizoare, paturi supraetajate si curti interioare.

Resortul din Florida poate avea grija de pana la 270 de catei si 30 de pisici (in "Orasul Pisicutelor"). Printre facilitatile oferite se numara un solon de infrumusetare, jucarii pentru animale si un personal special angajat sa le citeasca povesti inainte de culcare. Inonic, nu, daca stam sa ne gandim ca exista in lume, copii care nu au parte de un asemenea rasfat.

CEO-ul hotelului, Dennis Dolan, a declarat potrivit Luxuo, ca "scopul acestui tip de resedinta hoteliera este sa se asigure ca si animalele au parte de un mediu placut in vacanta, alaturi de stapanii lor, care vin sa viziteze Walt Disney World.”

Desi suna a fo crema snobismului, Best Friends Pet Care Resort nu este primul hotel de acest gen in SUA, si nici primul hotel de lux pentru animale ce se preconizeaza ca se va inaugura in aceasta vara. In California a fost inaugurat Barkley Pet Hotel & Day Spa, unde animalutele au parte de un rasfat pe cinste, putand sa se lafaie pe mobilier de piele, in timp ce li se face "manichiura", iar stapanii ii pot supraveghea prin intermediul unor camere de supraveghere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.