Vrei sa-ti urmaresti linistit meciul cu echipa favorita, insa te scoate din minti zgomotul vuvuzelelor? S-a inventat Devuvuzelatorul!
Devuvuzelator este un programel destept care promite sa scoata sunetul enervant scos de vuvuzelele folosite pe stadioanele din Africa de Sud in timpul Campionatului Mondial de Fotbal 2010.

Potrivit go4it, scoaterea sunetului vuvuzelelor tine de configurarea egalizatorului in asa fel incat frecventa pe care se aud vuvuzelele sa fie estompata cat mai bine.

Programelul a fost realizat de catre Jeff Bargmann de la Stardock in colaborare cu Centrul de Muzica digitala de la Universitatea Queen Mary din Londra si este un executabil care, dupa prima rulare, va crea un fisier numit Devuvuzelator.dll.

Potrivit Lifehacker.com, Dupa bifarea optiunii Enable filter, Devuvuzelator scapa automat de zgomotul enervant. In plus, exista mai multe profile ce pot fi aplicate de la extra light, la extra strong, in functie de cat de mult iti doresti sa atenuezi zgomotul produs. Insa nu te astepta la efecte totale, ci doar la o estompare semnificativa


Click aici pentru a descarca Devuvuzelator-ul.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.