Un francez condamnat la cinci ani de detentie pentru ca a incercat sa isi ucida sotia cu o arma alba s-a sinucis in sala de judecata.

Barbatul a fost judecat in libertate si a fost condamnat la cinci ani de detentie pentru ca si-a injunghiat sotie in data de 5 septembrie 2006, cand a aflat ca aceasta vrea sa divoreteze, relateaza NewsIn.

Cand judecatorul a anuntat sentinta, acesta a scos din buzunar o cutie de medicamente si le-a inghtit pe toate. Condamnatul, tata a trei copii, director al unei companii si fost consilier local, a murit la mai putin de o ora dupa incident.

Acesta avea la el o scrisoare pentru copiii sai, carora le ceruse sa nu asiste la proces.

Autopsia aratat ca francezul nu suferea de nicio boala, iar continutul cutiei cu medicamente urmeaza sa fie stabilit in cursul acestei saptamani, in urma unei analize toxicologice.

Ultimul caz de tentativa de sinucidere intr-un tribunal a avut loc in iulie 2009. La Nimes, un detinut si-a taiat venele, dar nu a decedat. In ianuarie 2005, la La Rochelle, un barbat a incercat sa se sinucida la anuntarea sentintei, taindu-si gatul cu un cutit pe care il avea in buzunar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.