Britanicii se pot bucura de primul post de radio dedicat atat ascultatorilor heterosexuali, cat si celor homosexuali.
Potrivit The Independent, postul de radio Gaydio emite din aceasta saptamana in direct si promite sa fie mai mult decat un alt post de muzica pop, fondatorii asteptandu-se la o paleta foarte variata de ascultatori, atat homosexuali si lesbiene, cat si heterosexuali.

Desi postul Gaydio va emite doar pe intinderea orasului Manchester, va fi disponibil online pentru tot restul tarii, sperand sa atinga succesul postului Gaydar, care emite doar in regim digital si online in Londra si Brighton.

Statia radio din Manchester a primit licenta in 2008, cand a fost conceput pentru sustinerea paradelor gay care atrag peste 250.000 de oameni anual. Acum insa, DJ-ii au inceput emisia live 24 de ore din 24, cu muzica si talk-show-uri, care vizeaza o audienta de 2,4 milioane de ascultatori.

Unul dintre fondatori, Ian Wallace, a declarat ca numeroase agentii de publicitate s-au aratat deja interesate pentru a incheia parteneriate cu Gaydio si par foarte incantate sa raspandeasca mesajele publicitare in cat mai multe comunitati gay din Regat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.