Un detinut din Franta si-a omorat colegul de celula si i-a mancat plamanul, confundandu-l cu inima acestuia.

Nicolas Cocaign, in varsta de 39 de ani, si-a omorat in 2007 colegul de celula, i-a despicat cavitatea toracica si a vrut sa ii manance inima, insa a nimerit organul gresit si s-a ales cu plamanul acestuia.

Cocaign l-a ucis pe Thierry Baudry in ianuarie 2007, lovindu-l cu pumnii si picioarele, injunghiindu-l cu o foarfeca si sufocandu-l cu un sac de gunoi. Dupa comiterea crimei, detinutul a folosit o lama pentru a-si taia colegul dupa care i-a scos o coasta si ceea ce acesta credea ca ar fi inima persoanei ucise, dar care de fapt era plamanul victimei.

Detinutul este acuzat ca ar fi mancat o parte din plaman, in stare cruda, iar pe restul l-ar fi gatit cu ceapa pe o plita improvizata din celula sa, aflata in inchisoarea Rouen din Franta.

Vroiam sa-i iau sufletul”, a declarat Cocaign pentru a-si “justifica” oribila crima. Verdictul in cazul acestuia este asteptat joi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.