Un tanar fara adapost locuieste de doi ani de zile intr-o cabina telefonica din orasul Dalian din China. Nimeni nu a reusit sa afle cum il chema sau de unde vine, deoarece tanarul refuza sa vorbeasca.

Nimeni nu stie cine este cu exactitate tanarul care, in timpul zilei doarme cu orele incovrigandu-se peste o mare de perne, iar noaptea cerseste pentru mancare, scrie Wierd Asia News.

In ciuda mediului nepotrivit in care se afla, acest tanar a reusit sa-si "construiasca" o casa: a gasit un loc unde sa-si aranjeze cateva cutii de mancare si sticle de apa, in timp ce hainele pe care nu le poarta le-a agatat de tavanu cabinei telefonice. Astfel, cei care il vad spun despre el ca este bine hranit, ca are o igiena corporala buna si ca se spala regulat la baile publice.

"Poarta haine vechi si peticite, insa pare sa fie foarte curat. Deseori isi aranjeaza mustata intr-o oglinda. Cand se uita in oglinda vorbeste cu el, dar refuza sa poarte o conversatie cu altcineva. Uneori ii oferim mancare insa, tacit, nu o accepta", a declarat un om de serviciu care lucreaza la o cladire din zona si il vede pe tanar zi de zi.

Tanarul traieste intr-o lume doar a lui si pare sa nu observe pe niciunul dintre curiosii care il fixeaza in momentul in care trec prin aglomerata Piata Zhongshan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.