Autoritatile sud-coreene au intrat in alerta, confundand mai multe baloane lansate de copii cu o formatie de parasutisti nord-coreeni.

In conditiile tensiunilor tot mai mari intre Nord si Sud, Seulul a mobilizat trupele si politia joi, dupa ce un localnic din Ansan, in apropiere de capitala, a spus ca 40-50 de obiecte zburatoare, care seamna cu parasute, au aterizat pe un munte, relateaza The Telegraph, conform NewsIn.

In urma inspectiei s-a determinat ca respectivele obiecte erau baloane cu heliu lansate de copiii dintr-o scoala din apropiere.

Tensiunile dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud sunt la cote maxime in urma scufundarii unei nave sud-coreene la inceputul acestui an. In urma unei anchete internationale s-a stabilit ca nava a fost lovita de o torpila nord-coreeana.

La inceputul acestei luni, o explozie produsa pe o insula din apropierea granitei maritime cu Coreea de Nord a dus la o alerta de securitate. In urma anchetei s-a stabilit ca explozia a fost provocata de un accident.

Atacul nord-coreean: Coreea de Sud cere ajutorul Consiliului de Securitate


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.