Controversata cantareata Lady Gaga "a fost transformata" in papusa gonflabila.

Nu e nevoie sa faci cunostinta cu regina Angliei, sa canti cu Madona sau sa apari pe coperta The Times pentru a stii ca esti faimos. Cea mai mare dovada a faptului ca ai reusit poate fi o papusa gonflabila facuta dupa imaginea ta.

Acest lucru i s-a intamplat controversatei cantarete Lady Gaga, sau “Lady Gag Gag” dupa cum o numesc creatorii obiectului sexual, pe a carui cutie este scris indemnul “Poke-Her-Face”, dupa melodia sa Poker Face.

Dupa aparitia papusii in sex-shopuri si pe internet, faimoasa cantareata se poate alatura “gastii de celebritati” care au fost “imbracate in plastic”, cum ar fi: Sarah Palin, Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Paris HIlton, Jessica Simpson si Pamela Anderson.

Lady Gaga nu si-a exprimat inca parerea legata de papusa gonflabila facuta dupa chipul si asemanarea sa, insa, judecand dupa felul ei de-a fi, aparitia acestia ar putea chiar sa o amuze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.