Mii de pelegrini au luat cu asalt o bisericuta din Argentina dupa ce s-a raspandit vestea ca o gravura a lui Iisus sangereaza.
Potrivit DailyMail, o substanta rosie a fost fotografiata curgand din fruntea lui Iisus, prelingandu-se in jos catre obraji, potrivit unei fotografii care circula in mass media international. Preotul din regiune, Jorge Gandur a declarat ca sangele provine din rana produsa de coroana de spini care s-a aflat pe fruntea Mantuitorului in Saptamana Patimilor.

Petele de sange au fost sesizate prima oara de doi localnici care au vazut presupusul miracol, dupa ce au intrat in Oratoriul Inimii Sfinte a lui Iisus din Yerba Buena, provincia Tucuman. Preotul Gandur a trimis imediat mostre ale substantei pentru a fi analizate de catre oamenii de stiinta, in speranta ca se va confirma ca este vorba de sange uman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.