Doi studenti din Mare Britanie si-au luat viata cu ajutorul unei masinarii a mortii pe care au construit-o folosindu-se de un laptop si de doua seringi umplute cu un ser letal.
Doi studenti eminenti din UK au fost gasiti morti intr-o camera de hotel, dupa ce si-au injectat letal de buna voie, cu ajutorul unui laptop. Potrivit Daily Mail, Robert Miller, in varsta de 20 de ani si James Robertson, 19 ani, erau foarte buni prieteni si se pare ca sinuciderea a fost un pact de curaj.

Cadavrele au fost descoperite in hotelul Ramada Jarvis Hotel din Ayr, situat in apropierea Facultatii de Matematica-Fizica din cadrul Universitatii din Edinburgh.

Apropiatii tinerilor sustin ca nu existau motive personale in viata lor care sa-i determine sa faca acest lucru. Tragedie a fost pus ape seama inventatorului unei alte masinarii de sinucis ‘Deliverance Machine’, creata de catre doctorul australian, Philip Nitschke, denumit “Doctorul Moarte”.

Inventatorul asa-zisului instrument pro-eutanasiere Dr Nitschke a proiectat un aparat conectat la un computer, care doar prin atingerea unui buton, injecta celui care urma sa fie eutanasiat, o doza letala de medicamente. Doctorul Moarte a reusit astfel sa omoare 4 australieni bolnavi in faze terminale, inainte ca masinaria sa fie interzisa prin lege in 1997.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.