Politia din Bluff City a ramas fara pagina de internet, dupa ce un cetatean american amendat pentru depasirea vitezei legale, le-a desfiintat site-ul.
Enervat ca politistii la-u facut sa scoata 90 de dolari din portofel, Brian McCrary a decis sa-si faca singur dreptate. In timp ce scotocea pe internet informatii despre activitatea politiei din Bluff City, Tennessee, SUA, a descoperit ca domeniul public tocmai le expirase.

Asa ca, potrivit tricities.com, barbatul a achitizionat situl www.bluffcitypd.com si a inlocuit intre continutul cu critici la adresa oamenilor legii, cum au modificat ilegal limita de viteza, cum au amplasat strategic un radar cu ajutorul caruia au reusit sa adune 250.000 de dolari din amenzi in doar o luna de zile.

Potrivit switched.com, David Nelson, seful politiei a declarat ca habar nu avea ca “daca deschizi un site, si uiti de termenul lui, altcineva il poate cumpara” si ca in curand Politia din Bluff City va avea o noua adresa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.