Britanicii s-au gandit sa adapteze la cerintele estivale traditionalii cartofi prajiti cu peste, asa ca au lansat un nou sortiment de inghetata, cu aceasta aroma.
Potrivit unui sondaj recent, 90% dintre britanici prefera gusturile traditionale, in defavoarea aromelor exotice, insa acest sortiment pare sa se abata putin de la normele traditionale ale industriei de inghetata.

Asadar, inghetata cu aroma de cod este acoperita cu vanilie si mustar, fiind servita pe acelasi platou, alaturi de inghetata cu aroma de cartofi prajiti, scrie newslite.tv.

Potrivit metro.co.uk, inghetata cu aroma de peste si cartofi prajiti va fi lansata vinerea aceasta in West London, la George Portobello Fish Bar, insa lansarea oficiala in intreaga tara va avea loc odata cu inceperea Campionatului National de Fotbal.

"Aroma unica de peste si cartofi prajiti poate ca suna ca o combinatie surprinzatoare, insa sortimentul are un gust delicios si cu siguranta va produce multe zambete pe fetele clientilor nostri", a declarat producatorul acestui sortiment, Frederick’s Dairies, ce a primit in 2009 premiul pentru Cea mai buna inghetata din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.