Doua localitati din Olanda ajuta femeile somere sa isi gaseasca soti cu situatii materiale infloritoare.
Doua sate din Olanda au gasit cea mai buna solutie pentru a iesi din criza si a combate saracia, plasand femeile fara un loc de munca stabil, alaturi de parteneri bogati.

Potrivit DutchNews.nl, satele Dongeradeel si Dantumadiel au avut inovatoarea idee de a stimula femeile sa-si gaseasca soti bogati, platindu-le pentru "a se aranja, in speranta ca isi vor gasi un sot bogat care sa le intretina". Astfel, potrivit publicatiei, daca 70 de femei si-a gasi un nou partener, consiliul local ar putea sa economiseasca 400.000 de euro, care altfel ar fi fost folositi pentru servicii sociale (plata somajului).

Autoritatile locale investesc cate 1.400 de euro pentru fiecare femeie, bani care le permite sa-si achizitioneze haine noi, ingrijire personala si corporala, sa-si dezvolte abilitatile sociale, etc. Odata ce procesul este incheiat, femeile se inscriu intr-un soi de program matrimonial, in cadrul unui birou local, care le ajuta sa-si gaseasca parteneri.

Retail jobs

Pana acum doar 10 femei au gustat ideea, care a fost considerata de foarte multi localnici drept lipsita de etica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.