Un roman a supravietuit unui zbor de la Viena la Londra, timp in care a stat in compartimentul trenului de aterizare al avionului.

Austrian independent scrie ca barbatul, in varsta de 20 de ani, a fost gasit “inghetat bocna” in momentul in care avionul aterizase la destinatie.

Aeronava apartine unui om politic din Emirate, iar aeronava efectua o cursa privata, relateaza RTL Info, potrivit NewsIn.

Avionul facuse joi o escala in Viena si plecase spre Londra duminica seara.

Romanul a supravietuit doar pentru ca avionul, care era gol, a fost nevoit sa zboare la o altitudine mai joasa din cauza unei furtuni.

Autoritatile britanice urmeaza sa il chestioneze pe roman, care momentan este internat intr-o clinica londoneza, in stare grava de hipotermie.

Probabil barbatul dorea sa caute un loc de munca in Marea Britanie. "Acest om si-a asumat un risc urias. Daca ar fi fost vorba despre un zbor transatlantic, calatoria i-ar fi fost fatala", a declarat un oficial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.