Coreea de Nord sustine ca a inventat o bautura miraculoasa care multiplica celulele creierului si opreste imbatranirea pielii.

Bautara miraculoasa ar contine 60 de microelemente, extrase din peste 30 de specii de plante, potrivit agentiei oficiale a tarii, KCNA.

"Avand atat efecte de prevenire, cat si curative, (bautura - n.red.) ajuta la imbunatatirea facultatilor mentale si a memoriei prin multiplicarea celulelor creierului", afirma agentia, potrivit NewsIn.

De asemenea, bautura apara pielea de riduri si de puncte negre si ajuta la prevenirea bolilor de inima, prin indepartarea "reziduurilor acide".

Bautura ar fi fost inventata de compania de stat Moranbong, care face sucuri carbogazoase de fructe. Un director al societatii a delcarat ca aceasta "s-a dovedit eficienta in randul muncitorilor de la centre industriale precum termocentrale si topitorii si din institutii medicale".

Bautura miraculoasa a atras "interesul oamenilor de afaceri chinezi, germani si din alte tari" la un targ care ar fi avut loc la Phenian lun atrecuta, afirma KCNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.