Incredibil4 Iunie 2010

Lectura de un minut

In timp ce unii pusti sunt salvati de clopotel, un pusti de 6 ani din China se poate lauda ca a fost salvat de propriile urechi.

Ming Ming din Jucheng Compound, Yichang, China a cazut de la geamul apartamentului, dupa ce bunicul l-a lasat sa doarma pe veranda si a plecat in oras. Micutul s-a trezit singur si a alunecat printre barele de siguranta, de care a ramas suspendat cu propriile urechi, 8 etaje deasupra pamantului.

Potrivit weirdasianews.com, vecinii l-au auzit tipand si au sunat echipa se salvare pentru a-l salva de la o moarte sigura. Pompierii ajunsi la fata locului s-au declarat uimiti de norocul pustiului, acesta putand fie sa alunece, fie sa se sugrume de barele de fier.

Bunicul sau va raspunde cu siguranta in fata legii (probabil 2 ani in spatele gratiilor), specialistii de la Protectia Copilului gasindu-l vinovat de neglijenta, care l-ar fi putut costa viata pe pusti.

Citeste si:
Un pui de elefant a fost salvat dupa ce a fost prins intr-o capcana /
Un pui de elefant va ramane...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.