Un profesor de ingineria calculatoarelor, care-si dedica zilele studiului zelos despre arhitectura computerelor si programare, s-a dovedit a-si ocupa noptile ca maestru de ceremonii pentru orgii private in propriul apartament.
Sexpreneur-ul Ma Yaohai, in varsta de 53, fost profesor in cadrul Universitatii de Tehnologie din Nanjian, Provincia Jiangsu, China, isi dedica intregul timp liber muncii de cercetare si intretinerii mamei sale bolnave, potrivit weirdasianews.com.

Cel putin asa credea toata lumea, pana sa afle de ‘Bighornyfire’ sau ‘Roaring Virile Fire’ (cum era cunoscut in lumea virtuala). Barbatul se poate lauda ca a organizat din 2007 pana acum peste 35 de petreceri sexuale. Cand nu e online, profesorul poate fi gasit in diverse grupuri de swingers, scrie The Telegraph.

Toate activitatile hedoniste au durat pana anul trecut in august, cand a fost prins impreuna cu alti 21 de practicanti licentiosi. Profesorul a fost condamnat la 3 ani si jumatate in inchisoare si ridicarea dreptului de a mai profesa ca profesor in cadrul Universitatii.

Potrivit China Daily, Ma a declarat ca "ceea ce a facut, a fost pentru propria fericire, iar oamenii aleg sa faca ce vor, atata timp cat se pot opri la timp si nu deranjeaza pe nimeni".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.