O femeie incuiata singura in avion, timp de 4 ore de la aterizarea avionului pe aeroportul din Philadelphia, da in judecata United Airlines.
Ginger McGuire, in varsta de 36, da in judecata compania aeriana pentru privare de libertate, neglijenta si stres, declara avocatul acesteia pentru ziarul american Detroit Free Press.

McGuire a adormit in timpul zborului United Express Washington D.C.- Philadelphia, insa nu s-a trezit cand toti ceilalti 50 de pasageri au parasit aeronava. Nici echipajul de intretinere al avionului nu a reusit sa o trezeasca si a fost lasata sa doarma in continuare, insa a fost incuiata in avion, pana ce ofiterii federali s-au convins ca nu era un terorist.

Purtatorul de cuvant al United Airlines a declarat ca va investiga indeaproape cazul si va remedia situatia, in avantajul clientului, scrie Reuters.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.