Un profesor de istorie din Londra a castigat peste 70.000 de lire sterline (circa 80.000 euro) din pariuri pe artistii care participa la Eurovision, dupa ce ar fi descoperit "secretul" calificarii acestora in finala concursului muzical.

"Cel mai mult am pariat anul trecut, pe Moldova, ca se califica in finala, si am avut un profit de 12.684 de lire sterline (n.r. circa 15.000 euro)", povesteste Daniel Gould.

Anul acesta, pariurile privind calificare in finala Eurovision i-au adus lui Gould 12.000 de lire sterline, transmite NewsIn citand presa britanica.

Profesorul spune ca, daca studiezi atent sistemul de votare si modul in care se prezinta la concurs fiecare tara, este aproape imposibil sa piarda la pariuri, asa cum i s-ar putea intampla daca ar miza, de pilda, pe meciurile de fotbal.

Gould a detaliat "secretul" sau spunand doar ca interpretarea in limba engleza este un avantaj pentru concurenti, la fel ca si inscrierea in competitie a unei melodii cu sanse mari sa fie placuta atat in Europa de Est, cat si in cea de Vest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.