O turista a incercat sa-si arunce fetita in varsta de 4 ani de la etajul al doilea al unui hotel de lux din Mamaia, dar pompierii au intervenit si au salvat copilul, femeia ajungand in cele din urma la spitalul de neuropsihiatrie din Palazu Mare, transmite Realitatea TV.
Femeia si-a luat fetita de 4 ani in brate si a scos-o pe geam. Cativa turisti aflati in hotel au observat si au sunat imediat la 112, scrie NewsIn.

"O scosese pe fetita dansei pe balustrada balconului si incerca sa o arunce, copilul plangea, tipa...(...) Am intervenit prin camerele alaturate, am intrat in balcon, am reusit sa salvam si persoana respectiva... si doamna, si copilul acesteia", a declarat locotenent George Niculae de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

Politia a condus-o apoi pe mama la Spitalul judetean de Urgenta Constanta, insa nu au putut afla motivele care au impins-o pe femeie sa recurga la acest gest. Intervievata de reporteri, ea a spus ca a vrut sa arunce copilul pentru a-l apara "ca sa nu-l arunce altii". Intrebata cine ar fi vrut sa-l arunce, femeia a spus ca "cineva care l-a speriat" si a adaugat ca trebuie sa apere multa lume, "tot poporul roman", dar nu are voie sa vorbeasca, pentru ca "e protocol pentru Romania si toate statele lumii" si in cazul in care vorbeste, va fi omorata, va fi impuscata.

Femeia a ajuns in cele din urma la spitalul de neuropsihiatrie de la Palazu Mare. Politia, dar si inspectorii de la directia pentru protectia copilului au deschis anchete, iar femeia risca sa fie decazuta din drepturile parintesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.