Echipa italiana si-a recuperat astfel recordul, dupa ce in 2007 au fost premiati pentru realizarea unui tiramisu de 782 de kilograme. In 2009, recordul le-a fost depasit de o echipa din Lyon, care a realizat o prajitura-gigant de 1,075 tone, relateaza NewsIn.
155 de voluntari din cadrul comunitatii italiene au lucrat timp de 14 ore in sediul patinoarului din oras pentru a realiza desertul gigant din care publicul a putut gusta. Inalt de opt centimetri, desertul realizat a ocupat 50 de metri patrati, pe o suprafata special pregatita, pentru a-l pastra la rece. Pentru preparare prajiturii gigantice, a fost nevoie de 799 de kilograme de mascarpone, 6.400 de oua, 350 de litri de frisca, 189 de kilograme de zahar, 300 de litri de cafea, 35 de kilograme de cacao, 66 de litri de lichior si 64.000 de biscuiti.
Dupa un control de igiena, recordul a fost omologat sambata seara, urmand sa fie inscris in Guinees Book of Records.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Inițiativa europeană prin care România ar putea recicla mai eficient sticla
Sursa: green.start-up.ro
-
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un...
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în săptămâna 1-7 aprilie în funcție de zodie
Sursa: garbo.ro
-
Emi Gal, fondatorul român care facilitează oamenilor lupta eficientă cu cancerul
Sursa: start-up.ro
-
Eleni Skoura, ING Bank: Personalizarea înseamnă informația potrivită, la...
Sursa: futurebanking.ro
-
Cum să-ți planifici lista de cumpărături pentru o dietă echilibrată? Ponturi...
Sursa: kudika.ro
-
Premierul Belgiei: Mai mulți membri ai Parlamentului European au fost plătiți...
Sursa: wall-street.ro