O familie din Florida a trait in ultimii opt ani in masina parcata in fata casei, pentru a nu murdari si deranja propriul camin.

Procurorii americani au adus dovezi ca familia, formata din mama, tata si fiica, a locuit in ultimii opt ani in masina parcata in fata propriei casei.
Acolo mancau si dormeau cei trei. Se spalau in curte, cu un furtun, desi casa lor avea curent electric si apa potabila. Anchetatorii spun ca nu exista nici o indoiala ca in locuinta nu a mai stat nimeni de mult timp.

"Casa este mizerabila. Cazile nu au fost folosite recent, sunt tot felul de insecte inauntru, se vede ca n-a mai stat nimeni acolo", a declarat unul dintre anchetatori, conform Antena3.

863 de capete de acuzare au fost formulate impotriva cuplului. Oamenii vor avea de raspuns in fata legii pentru conditiile in care si-au tinut fiica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.