Membrii unui formatiuni politice din Ucraina vor scoate la licitatie coroana de flori care a cazut peste presedintele ucrainean Viktor Ianukovici la mormantul Soldatului Necunoscut din Kiev.

Pretul de pornire va fi de 1.000 de dolari, iar licitatia va avea loc la 27 mai. Potrivit organizatorilor, fondurile stranse in urma licitatiei vor fi folosite pentru "asistenta persoanelor condamnate politic", relateaza NewsIn.

Liderul formatiunii "Fratia", care organizeaza licitatia, Dmitri Korcinskii, a declarat ca "respectiva coroana a fost adusa la sediul partidului de niste tineri si ca nu vede in actiunile acestora un gest condamnabil, inclusiv din punct de vedere penal, mai ales ca, dupa o anumita perioada, obiectele de acest gen sunt oricum adunate si aruncate la gunoi de cei responsabili de intretinerea monumentelor".

Presa de la Kiev scrie ca organizatorii licitatiei au primit deja peste 30 de cereri pentru cumpararea coroanei care a cazut in capul presedintelui Ianukovici. Interesul intervine in conditiile in care inregistrarea video care surprinde momentul in care coroana cade peste presedintele ucrainian a devenit in doar cateva ore a devenit hit pe YouTube, cu peste 700.000 de vizionari in mai putin de 24 de ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.