O supradoza de analgezice a transformat un bunic obisnuit intr-un dependent de sex, spun rudele sale, care se tem ca batranul isi va irosi averea pe Leona, o prostituata romanca, relateaza portalul elvetian 20 minutes.

Dupa ce a cazut dintr-un copac si a stat ceva vreme in spital, Angelo, in varsta de 81 de ani, din Biasca, a devenit extrem de interesat de sex si a inceput sa frecventeze asiduu cabaretele din regiune. Temandu-se ca isi va cheltui toti banii, familia batranului incearca sa il puna sub tutela si sa ii interzica intrarea in astfel de locuri, relateaza NewsIn.

"Totul a inceput in urma cu trei ani. Intr-o zi, tatal meu a cazut dintr-un prun care se afla in gradina noastra. Si-a fracturat sapte coaste", povesteste Daniele D, fiul sau in varsta de 41 de ani. Batranul a fost dus la spitalul din Bellinzone.

"Pentru ca suferea, infirmiera i-a dat morfina. Poate prea multa, pentru ca s-a produs un stop respirator si a fost in coma cateva zile. Cred ca i-a fost atinsa o parte a creierului",
explica fiul batranului.

Dupa iesirea din spital, bunicul a inceput sa-si manifeste dorintele sexuale. Se duce la cabarete din regiune la care poate ajunge cu bicicleta. El cheltuieste acolo mii de franci elvetieni, de fiecare data. Copiii au intrat in panica si au decis sa il puna sub tutela. De asemenea, familia a depus plangere impotriva spitalului, pe care il considera responsabil pentru starea lui Angelo.

"Nu sunt dependent de sex. Am lucrat toat viata si cu banii mei pot face ce doresc", spune indignat bunicul.

Acesta, care are o suma destul de frumoasa in banca si doua case, se vede regulat cu Leona, o prostituata romanca. El i-a oferit acesteia 3.000 de franci pentru a-si repara masina.

"Cand mi-a murit sotia, Leona a fost alaturi de mine. Nu este doar buna la pat. Ea mi-a dat forta si curajul ce imi lipseau. Este prietena mea, singura mea confidenta. Nu vreau sa-mi mai vad copiii, sunt foarte dezamagit, mai ales de fiul meu", spune Angelo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.