Mama celor doi copii gasiti morti intr-o camera de hotel din Spania a marturisit ca i-a sufocat, fiind ca se temea ca ii vor fi luati, iar surse au declarat pentru Sky News ca tatal celor doi copii este unul dintre cei mai cautati infractori britanici, arestat saptamana trecuta
Copiii - Rebecca Smith, 5 ani, si Daniel Smith, 11 luni - au fost gasiti morti intr-o camera a hotelului Miramar din Costa Brava, scrie NewsIn.

Mama, Lianne, a marturist ca i-a sufocat cu o punga de plastic pentru ca se tema ca ii vor fi luati, potrivit unor surse din Spania.

Tatal copiilor, Martin, 45 de ani, a fost arestat in Barcelona vineri, la mai mult de doi ani dupa ce reusise sa fuga din Marea Britanie. El a fost extradat marti si este vizat de 13 capete de acuzare privitoare la delicte de natura sexuala, printre care viol si abuzuri sexuale asupra unor copii.
Corespondentul Sky News in Spania a declarat ca probabil extradarea lui Martin Smith a dus la evenimentele ulterioare. "O sursa din Spania mi-a spus ca Lianne se temea ca autoritatile spaniole ii vor lua copiii", potrivit jurnalistului.

Martin Smith a parut distrus cand i s-a dat vestea. Mama copiilor este supusa unei evaluari psihiatrice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.