13 elevi de la o scoala profesionala din sudul Chinei au fost raniti miercuri, de o banda de tineri care i-au atacat cu cutite, au anuntat autoritatile locale citate de Xinhua.
Marti noapte, patru elevi de la scoala profesionala Hainan au fost atacati in afara institutiei de tineri din satele din apropiere, dupa o disputa, au declarat martori. Doua persoane au fost ranite grav si au fost duse la spital, dar vietile nu le sunt puse in pericol, potrivit Newsin.

Politia a ajuns la fata locul la circa 10 minute dupa ce a fost alertata, a interogat elevii, dupa care a plecat. Doua ore mai tarziu, mai multi tineri din sate, inarmati cu cutite, au intrat cu forta in doua camine ale scolii si au mai ranit noua elevi. Martori au spus ca unii dintre elevii scolii au mai avut altercatii cu tinerii din satele din apropiere.

China se confrunta in ultimele doua luni cu un val de atacuri in scoli. Saptamana trecuta, un barbat a fost condamnat la moarte dupa ce a atacat 29 copii si trei profesori de la o gradinita, la 29 aprilie. De asemenea, saptamana trecuta, un barbat inarmat cu un cutit a ucis 7 copii si o educatoare si a ranit alti 20, intr-o scoala.

Luni, un barbat inarmat cu un satar a atacat sase fete intr-o piata din China, inainte de a se sinucide aruncandu-se de pe o cladire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.