O femeie din judetul Constanta este cercetata de politie dupa ce a incercat sa-si decapiteze fiul, cu un polizor portabil, in timp ce baiatul dormea.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Anda Dragulescu, a precizat, miercuri, ca politistii din Cernavoda au fost sesizati, marti dupa-amiaza, despre faptul ca Paslaru Crina-Juli, de 40 de ani, din localitatea Satu Nou, folosind un polizor portabil in functiune, i-a provocat fiului sau Paslaru Mihai, in varsta de 17 ani, o plaga prin taiere in zona gatului, femeia incercand sa-si decapiteze copilul in timp ce acesta dormea, scrie NewsIn.

Adolescentul s-a trezit in momentul in care mama sa a pornit polizorul, reusind sa scape cu rani usoare. El a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean Constanta, iar medicii au declarat ca are o plaga taiata superficiala si ca flexul nu i-a atins laringele.

Politistii spun ca cel mai probabil femeia planuia crima de mai mult timp, pentru ca a scris si un bilet prin care isi explica gestul. "O sa-l omor pe Mihai pentru a-l feri de chinurile ce-l asteapta", ar fi scris femeia in bilet, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Constanta.

Femeia a fost internata in Sectia de Neuropsihiatrie Palazu Mare a Spitalului Judetean de Urgenta Constanta.

Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.