Un banda de hoti romani a jefuit casele mai multor familii britanice plecate in vacanta si a stat in ele mai multe zile, relateaza Daily Express.

Banda era formata din sase persoane care au emigrat in Marea Britanie in 2009 si au inceput imediat sa comita jafuri in Londra si Hertfordshire, scrie NewsIn.

Recent, una dintre victime, Lynne Martin, s-a intors acasa dupa ce fusese internata in spital. Ea si-a gasit locuinta distrusa si excremente si urina pe mobila.

Unul dintre membrii benzii, Marin Dragoi, in varsta de 41 de ani, a recunoscut ca a jefuit 13 case, de unde a furat bijuterii, electrocasnice si antichitati. Barbatul, care este casatorit si are doi copii la Bucuresti, a fost condamnat vineri la trei ani de detentie, din care ar putea ispasi numai jumatate.

"Este jignitor. Nu imi vine sa cred ca ar putea iesi peste 18 luni pentru ceva atat de ingrozitor. Mi-a distrus viata"
, spune furioasa Lynne Martin.

Ea a povestit ca a fost nevoita sa se mute, in urma pagubelor de 10.000 de lire sterline provocate de Dragoi si de unul dintre complicii sai, Petru Iosub, in varsta de 31 de ani.

Dragoi a fost arestat pentru ca a jefuit o alta proprietate si a fost fost pus sub acuzare dupa ce testele ADN au dovedit ca a fost implicat si in alte jafuri.

Iosub a fost condamnat la doi ani si jumatate de detentie in martie.

"Majoritatea gastii este in prezent in arest, desi o persoana este inca in libertate", potrivit politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.