Regizorul portughez Manoel de Oliveira, in varsta de 101 ani, si-a lansat cea de-a 34-a pelicula din cariera in cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Pelicula "El extrano caso de Angélica" este povestea unui fotograf care se indragosteste de o tanara frumoasa in timp de ii fotografiaza cadavrul, relateaza NewsIn.

Oliveira filmeaza in medie un film pe an si deja se gandeste la urmatoarea pelicula. "Au trecut 60 de ani de cand vreau sa fac acest film", a declarat regizorul in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o alaturi de actorii principali din pelicula sa, Ricardo Trepa si Pilar Lopez de Ayala.

Oliviera este un "musafir" frecvent al Festivalului de la Cannes si a fost inclus de trei ori in competitia pentru Palme D'Or. Anul acesta pelicula sa nu va concura pentru premiul cel mare, fiind inscrisa la categoria Un Certain Regard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.