Dupa sutienul in care poti sa juca golf, sutienul care te ajuta sa te lasi de fumat sau sutienul pentru barbati, japonezii au venit cu o noua idee.
Un creator de moda specializat in lenjerie feminina a realizat cel mai ciudat model de sutien, ce are in componenta doua borcane in loc de cupe si un furtun de udat ce tine loc de curea, la care sunt atasate mai multe eprubete cu rasaduri si chiar un set de manusi de gradinarit, scrie breitbart.com. Sutienul, fabricat din plastic reciclabil, poate fi asamblat in forma unui ghiveci si vine si cu manusi de gradinarit incluse in pachet.

Inventia apartine casei de moda Triumph International Japan Ltd., renumita in Tara Soarelui Rasare pentru creatiile sale inedite si mesajele subliminale pe care vrea sa le transmita. Acest sutien atrage atentia asupra obsesiei japonezilor de a consuma orez aproape la fiecare masa. Asadar de ce sa te mai obosesti sa cumperi orez, cand poti sa ti-l plantezi in propriul sutien.

"In ultimul an, tinerele japoneze au manifestat un interes sporit fata de agricultura. Ne-am gandit ca, in acest fel, poate si alte femei vor experimenta cultivarea pamantului si vor planta orez oriunde si oricand", explica reprezentantul Triumph, Yoshiko Masuda, citat de Reuters.

Modelul Reiko Aoyama, cunoscuta pentru colectiile de lenjerie intima pe care le prezinta, a declarat ca “sutienul este mult mai comod decat pare si iti da si o stare de buna-dispozitie, atunci cand il porti”. Din pacate, ca si alte prototipuri de sutien create de aceasta companie, acesta nu va fi pus in vanzare doritoarelor de senzatii noi.

Citeste si: [6 sutiene multifunctionale]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.