Un baiat olandez in varsta de opt ani, aflat la bordul avionului libian care s-a prabusit miercuri dimineata la Tripoli, a supravietuit accidentului, a declarat o sursa pentru Al-Jazeera.
Potrivit NewsIn, baiatul a fost dus la un spital din Tripoli.

Deocamdata nu se stie de ce s-a prabusit aeronava, un Airbus relativ nou, care decolase de la Johannesburg (Africa de Sud), potrivit postului arab de televiziune.

Aeroportul din Africa de Sud nu a dat publicitatii inca detalii despre nationalitatile pasagerilor. "Oamenii depun inca eforturi pentru a descoperi ce s-a intamplat", a afirmat reporterul Al-Jazeera din Africa de Sud.

Avionul, un Airbus A-330 apartinand companiei libiene Afriqiyah Airways, s-a prabusit in timpul manevrelor de aterizare.

"Afriqiyah Airways anunta ca zborul nostru 8U771 a suferit un accident in timpul aterizarii pe aeroportul international Tripoli",
a afirmat companie pe site. "Deocamdata nu avem informatii in legatura cu posibile victime sau supravietuitori. Datele noastre arata ca la bord se aflau 93 de pasageri si 11 membri ai echipajului", a adaugat societatea, precizand ca avionul s-a prabusit la un metru de pista.

Potrivit Afriqiyah, "autoritatile competente desfasoara operatiuni de cautare si salvare".

Un oficial din serviciile de securitate declarase anterior ca toate persoanele aflate la bordul avionului si-au pierdut viata.

[Tragedie aviatica in Tripoli]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.