Tu ce colectionezi?
Oamenii mai pot avea uneori cate o pasiune bizara de a colectiona diverse lucruri mai mult sau mai putin utile. Simpla pasiune de a detine obiecte rare sau variate, intr-un numar impresionant, este motivatia pentru care apar aceste colectii. Unele sunt impresionante... altele insa te fac sa te intrebi, oare la ce s-o fi gandit? Toxel ne prezinta cateva colectii inedite:
  • 2469 de rate de cauciuc aflate in posesia lui Valli Hammer

Americanca Valli Hammer, din llinois, USA are o colectie fabuloasa de ratuste de plastic. Insumand 2469 rate de cauciuc, colectia din posesia acesteia este a doua din lume, dupa cea detinuta de catre Charlotte Lee, ce cuprinde aproximativ 2583 ratuste diferite.
  • Peste 20000 de halbe de bere, Heinrich Kath
Heinrich Kathu, un fermier din Cuxhaven, nordul Germaniei, se mandreste cu o colectie de peste 20000 de halbe de bere. Surprinzator este faptul ca, desi acesta nu consuma bere, a inceput sa le colectioneze inca din 1997.
  • 3000 de obiecte marca Pez, Ron Hood
Subsolul casei lui Ron Hood, originar din Lewiston, Maine, este umplut la refuz cu obiecte din colectia Pez. In prezent are peste 3.000 de articole, iar intr-un interviu din 2008, barbatul declara cu modestie, ca in lumea colectorilor de obiecte Pez, el este doar un novice. Oare guru Pez, cate obiecte o avea in colectia personala?

Descopera si alte colectii inedite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.