Un roman acuzat ca a furat pana la un milion de lire sterline, a fost condamnat de justitia britanica, sa plateasca o lira, relateaza Daily Express.

Adi Bunu ar fi clonat mai multe carduri in nordul Angliei, impreuna cu conationalul sau Florin Pelade, care este cautat in continuare de autoritati.

Dupa ce Bunu a fost arestat, in 2008, detectivii au descoperit fotografii cu fiul sau in varsta de noua luni pe un munte de bancnote de 20 de lire sterline, relateaza NewsIn.

Politia are dovezi ca banda a furat cel putin 43.000 de lire sterline, dar se teme ca suma reala ar putea ajunge pana la un milion.

Totusi, tribunalul York Crown i-a ordonat barbatului in varsta de 36 de ani sa restituie o lira sterlina.

Bunu si-ar fi ascuns prada in Romania, iar autoritatile spun ca nu este "realista" ideea ca banii vor fi recuperati. Ceea ce inseamna ca in luna iulie, cand romanul va fi eliberat, dupa doi ani de detentie, el va fi extradat in tara de orgine, unde se va putea bucura de banii furati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.