Pentru calatorii mai scurte, participari la jocuri de golf, deplasari pe teren pentru verificarea unor constructii, noul elicopter Mercedes-Benz | Eurocopter este perfect.
Ei bine, iata ca da. Mercedes-Benz si-a construit o divizie de lux, alta decat cea care se ocupa de limuzinele S sau CL si, surprinzator, una care nici macar nu mai are treaba cu autoturismele. Mercedes-Benz Style a pornit, spunem noi, cu dreptul. Asta pentru ca nemtii au produs un elicopter, intr-un jointventure veritabil cu cei de la Eurocopter, potrivit Yuppy.ro.

Asa a venit pe lume EC145, primul elicopter de lux dotat cu opt locuri, gata sa transporte oameni din paturile inalte ale societatii, intr-un confort de invidiat. Mercedes a facut interiorul dar a participat, prin vastele sale cunostinte, si la partea tehnica. EC145 este un fel de Hotelicopter (Primul hotel zburator din lume), la o scara mai mica. Membrii clasei business vor aprecia cu siguranta astfel de aparate de zbor, deoarece satisfac mai multe cerinte importante.

In primul rand, pot ateriza mai usor decat un charter, necesitand cativa metri patrati de teren. Costurile sunt semnificativ mai mici. Iata ca si confortul, pana acum un aspect crucial care ii tinea pe afaceristi departe de elicoptere, nu mai este un neajuns. Nu putem spune ca EC145 are vreun lips. Exista opt scaune din piele, asezate pe sine configurabile. Interiorul este imbracat in lemn, piele si plastic, toate de calitatea inalta. Frigiderul, espressorul, masuta, computerul, DVD player-ul nu lipsesc.

Pentru calatorii mai scurte, participari la jocuri de golf, deplasari pe teren pentru verificarea unor constructii, noul elicopter Mercedes-Benz | Eurocopter este perfect. Modelul a fost prezentat oficial pe 4 mai, in cadrul unui salon luxury de la Geneva.

Click aici pentru galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.