Curtea Veche Publishing lanseaza noua campanie Rafturi de carti pentru gandurile tale destinata tuturor bloggerilor, prieteni ai cartilor.
Daca aveti un blog, va place, cu siguranta, sa scrieti; noi presupunem ca va place, in egala masura, si sa cititi, Curtea Veche va sare in ajutor, oferindu-va cartile preferate.

Fie ca aleg beletristica sau colectiile de nonfcitiune, prin cele doua concursuri organizate pe Editura Curtea Veche (detalii aici) bloggerii pot aduce volumele care le fac cu ochiul pe propriile rafturi din biblioteca. La sfarsitul lunii mai, pe castigatori ii vor astepta doua rafturi de carti, ce vor fi oferite de Curtea Veche intr-o intalnire cu cei mai creativi dintre bloggeri.

  • Un eseu despre fericire pentru un raft cu cele mai fericite sfaturi!

Pentru ca vrem ca, peste fix o luna, Curtea Veche vrea sa va faca fericiti, va propune sa scrieti pe blogul vostru un eseu despre fericire. Va puteti inspira de la autorii Curtea Veche: Kiyosaki, Carnegie, Goleman, Edward de Bono sau chiar Jamie Oliver!

Scrieti trei paragrafe despre lucrurile mari, mici si mijlocii care va fac fericiti si puteti castiga volume din aceste colectii (25 de volume) pentru a alege din ele si a va umple un raft de biblioteca. Voi ne spuneti titlurile, cartile vin si va umplu raftul.

Dati si un link catre acest post de pe blogul Curtea Veche, pentru a-i anunta ca participati la concurs. Timp de o luna, aveti timp sa va ardeti la foc mic neuronii cu marea intrebare despre fericire. Cand gandurile vor fi bine rumenite, legati snur un eseu si apoi legati-l de blogul de la Curtea Veche.

Fie ca cel mai bun sa castige! Va amintim ca, de veti castiga, veti sta fericiti la o masa virtuala cu Jamie Oliver, Robert Kiyosaki, Dale Carnegie, Daniel Goleman, Edward de Bono, care va vor aduce un raft plin ochi cu sfaturi si oportunitati.

  • Un eseu despre literatura pentru un raft intreg de literatura!

Scrieti un eseu despre literatura si castigati un raft intreg de literatura universala (25 de volume), in schimbul a trei paragrafe despre literatura. Puteti castiga literatura de cea mai buna calitate: din China, Argentina, Chile, Cuba, Spania, Portugalia, Germania, Turcia, Ungaria, Rusia, Marea Britanie si, bineinteles, America - pe scurt, un raft intreg cu cele mai bune carti din colectia Byblos de la Curtea Veche.
Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Publicati eseurile pe blogurile voastre si dati un link catre acest post de pe blogul Curtea Veche, pentru a ne anunta ca participati la concurs. Sunteti asteptati, timp de o luna, sa va ganditi la ce e buna literatura, de ce investiti timp si bani pentru a citit literatura si de ce va pasa atat de tare de vietile unor personaje.

Fie ca cel mai bun sa castige! Va amintim ca pe podium va asteapta, printre altii, Orhan Pamuk, Vladimir Sorokin, Alejo Carpentier, Roberto Bolano, Andrei Kurkov, Péter Esterházy, Ma Jian, Ray Loriga si Adolfo Bioy Casares.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.