Ministrul Sanatatii din Brazilia incurajeaza brazilienii sa faca sex pentru a se proteja de bolile cronice, mesajul acestuia fiind lansat cu ocazia unei campanii de prevenire a hipertensiunii arteriale

"Oamenii trebuie sa fie activi. Un joc de fotbal in weekend nu trebuie sa fie singura activitate fizica a unui brazilian. Adultii trebuie sa faca miscare - sa mearga, sa danseze si sa faca sex protejat", a declarat Jose Gomes Temporao, ministrul brazilian al Sanatatii, potrivit NewsIn.

Dupa ce a facut comentariul neobisnuit, Temporao a reiterat mesajul in fata presei, spunand ca nu a glumit, si ca miscarea regulata inseamna si a face sex, "intotdeauna cu protectie, desigur".

Ministrul Sanatatii a mai spus ca in Brazilia exista o adevarata bomba cu ceas, astfel ca peste 20 de ani o mare parte a populatiei va suferi de boli cronice, hipertensiune arteriala, diabet si colesterol crescut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.