Descopera 30 de placeri mici ale vietii. Sunt lucruri marunte. Cele care conteaza cu adevarat.

1. Sa dormi in timp ce cateva picaturi mai indraznete de ploaie se lovesc de geamul tau. Te asezi confortabil pe perna si asculti sunetul ploii...

2. Sa gasesti bani unde te astepti mai putin: intr-o haina pe care nu ai mai purtat-o de mult, intr-o carte, intr-o piesa de mobilier.

3. Sa realizezi un contact ochi in ochi cu o persoana straina. Pentru o clipa, sunteti conectati. Apoi, unul pleaca si poate nu va mai fi vazut niciodata.

4. Sa spui o poveste interesanta. Fiecare om trebuie sa devina povestitor, sa spuna intamplari captivante, pline de curiozitati sau umor. Iti va da placere si tie, dar si auditorilor.

5. Sa inoti gol. Ai facut asta cand ai fost mic, pana sa iesi in lume. Noua luni ai inotat, ce-i drept fara prea multa libertate. Te simti liber.

6. Sa stai la soare, intr-o zi superba. Esti ca o planta, in plin proces de fotosinteza. Te relaxezi in parc, in curte, intr-o poiana pe munte, la mare.

7. Sa apuci sa treci exact pe galbenul de la semafor. E o satisfactie deosebita, animata putin de un orgoliu firesc.

8. Sa asculti un cantec potrivit la un moment potrivit. Stii cand totul se potriveste perfect si ai o noua dispozitie.

9. Sa bei o gura de apa dupa o activitate care te-a solicitat intens.

10. Sa vezi putin mai mult din decolteul unei barmanite sau, daca esti femeie, un barbat intr-un costum de surfer, desfacut superior. Ce-i frumos, ii place si lui Dumnezeu.

Citeste articolul integral pe yuppy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.