Olimpiada mustatilor organizata duminica seara in cadrul Zilelor Sfantu-Gheorghe a atras anul acesta 10 participanti , la final castigator fiind Zsigmond Mihaly, din Tusnad Bai, cu o mustata lunga de 62 de cm

Zsigmond a castigat concursul si anul trecut si spune ca nu si-a mai taiat mustata de trei ani, fiind foarte mandru de ea, transmite corespondentul NewsIn.

In afara de cea mai lunga mustata, organizatorii au ales si "mustata cu personalitate", la care au fost date trei premii - medalia de bronz a fost luata de Haralyi Erno din Zabala, medalia de argint a primit-o Ráduly József din Cernat, iar Lukács János a primit medalia de aur.

Concursul de mustati a fost initiat anul trecut, de presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor, el insusi un mustacios, care obisnuia sa spuna ca mustata care nu se vede din spate nu este mustata. Aceasta podoaba este o adevarata mandrie printre secui, si in functie de lungime si caracter necesita o ingrijire deosebita in fiecare dimineata, din cate spun participanti.

Membrii juriului au fost presedintele CJ Covasna, Tamás Sándor, Bagoly Miklós, presedinte ASIMCOV, Szilágyi Péter, presedintele Asociatiei Mustatii Maghiare si Varga Mihály, castigatorul de anul trecut al concursului international de mustata din Ungaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.