50% dintre barbatii americani nu ar face curte unei femei care arunca deseuri in natura, arata un recent sondaj realizat in SUA.

Respectul fata de mediul inconjurator reprezinta o noua modalitate de a-i seduce pe barbati, potrivit unui sondaj recent realizat de grupul Timberland pe un esantion de 1.025 de americani, cu ocazia Zilei Internationale a Pamantului, 54% dintre barbatii din Statele Unite ale Americii ar renunta la ideea unei relatii cu o femeie care arunca deseuri in natura, scrie GreenReport.

Un sfert dintre respondenti ar refuza sa faca curte unei femei care nu isi recicleaza resturile menajere, iar 23% dintre barbatii americani nu s-ar simti atrasi de femeile care nu sting luminile inainte de a merge la culcare. O femeie aflata la volanul unui automobil mare consumator de carburant i-ar lasa indiferenti pe 21% din totalul respondentilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.