Sa punem in farfurie carne de piton sau de crocodil? Ideea pare cel putin nebuneasca, dar isi face totusi drum spre comerciantii de carne exotica, care au introdus fripturi de zebra sau de cangur, bucati de gnu sau de camila, pe modelul clasicelor, deja, preparate din carne de strut, scrie cotidianul francez Le Parisien, citat de Libertatea.
Mai multe detalii gasiti in Libertatea.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
5 jocuri de jucat cu copiii în zilele ploioase
Sursa: garbo.ro
-
Oana Radu a pierdut în instanță în fața fostului soț, Cătălin Dobrescu!...
Sursa: kudika.ro
-
Patronatele Bancare și federațiile sindicale au semnat noul Contract Colectiv...
Sursa: futurebanking.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Credit Noua Casă: Românii întorc spatele programului garantat de stat....
Sursa: wall-street.ro