Descopera cateva solutii inteligente pentru a scapa de hoti!

Nu putem lasa hotii sa fie mereu cu un pas in fata noastra. Se spune ca nevoia te invata, lucru care ar explica partial actiunile lor. Spunem partial, pentru ca hotul are o psihologie delicata si o judecata care fenteaza de cele mai multe ori posibilitatea de a munci cinstit. De ce sa muncesti din greu pentru ceva anume cand il poti procura mult mai usor? E clar. E intrebarea pe care multi si-o pun in tara asta si ne mai miram de ce sta totul asa cum sta.Yuppy ne prezinta noua solutii inteligente pentru a scapa de indivizii mici. De cei mari, se va ocupa altcineva. Sau poate ca nu...

Unde punem banii sau obiectele de valoare din casa? Sub saltea? Acolo se va uita hotul prima data! Ce ziceti de un lacas special in perete, acoperit de un capac care seamana cu o priza? Ca sa aveti acces la acel loc, trebuie sa introduceti o cheie exact in priza si, ca prin magie, observati unde sunt banii dumneavoastra.

Ne cumparam telefonul mult dorit si, pana sa ne bucuram asa cum trebuie de el, constatam ca a disparut din buzunar. Asta e o problema serioasa in mijloacele de transport in comun, de la garnituri de metrou si pana la tramvaie. Hotul si-a dezvoltat abilitati excelent si, colac peste pupaza, el e si cultivat. Stie aproape toate modelele si se avanta la cele mai scumpe. Daca e smartphone, cu atat mai bine. Daca e, asa cum spunem mai in gluma, mai in serios, o "caramida", atunci suntem in siguranta. Solutia prezentata se compune dintr-un telefon foarte vechi, transformat in loc de depozitare pentru cel nou! In felul acesta, va puteti lasa linistit telefonul la vedere...

In special la locul de munca, iti cumperi cel mai apetisant senvis si, din anumite motive, vrei sa il mananci mai tarziu, asa ca il depozitezi in frigiderul firmei. Cand stomacul da semne ca vrea sa fie pus la treaba, te duci frumusel la frigider sa te infrupti din sunca, salata, rosii, cascaval, toate puse intre doua felii de paine... Dar unde e senvisul? Se prea poate sa-l fi mancat un coleg, sau poate chiar seful. Iti recomandam o folie de plastic cu un desen pe ea ce imita mucegaiul! In felul asta, nimeni nu se va atinge de el!

Click aici pentru a citi alte metode ingenioase de a te proteja de hotii de toate felurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.