Fie, admitem faptul ca David Ingham nu a fost un elev stralucit, dar chiar asa sa-l arunci din scoala de gramatica de la Ermysted? Directorul scolii respective nu a stat mult pe ganduri, exmatriculandu-l pe David la varsta de 12 ani si spunandu-i ca nu va reusi niciodata sa invete ceva cum trebuie. 55 de ani mai tarziu, Ingham, devenit pictor, primeste o cerere de portret de la... directorul care l-a dat afara! Asa domnul director Marcelus Forester s-a putut convinge ca David chiar a invatat ceva.
Va vine sa credeti ca Charles Darwin, parintele evolutionismului, cel care a studiat toata viata materialul genetic si asemanarea dintre oameni si maimute a fost in stare sa lase orice stiinta la o parte cand a venit vorba de iubire? E drept ca in dragoste este permis orice, dar totul pana la genetica. Potrivit neatorama.com, Darwin si-a facut o lista cu argumente pro si contra, stiind ca o relatie cu o verisoara nu e tocmai lucrul la care aspira orice barbat. Asa se face ca lista a avut mai multi "pro" si cel care sustinea sus si tare ca selectia se face pe baza materialului genetic a inceput o relatie frumoasa cu Emma Wedgwood, verisoara sa primara... Si domnul Einstein a procedat exact la fel!

Campionul proceselor absurde este Jonathan Lee Riches, supranumit “the Litigator Crusader" sau “the Patrick Ewing of Suing”. Jonathan avea frumosul obicei sa dea in judecata pe oricine, intentand peste 4.000 de procese. Sa va dam cateva exemple de "destinatari": George W. Bush, piratii din Somalia, NASCAR, Michael Vick de la NFL, antrenorul Bill Belichick de la New England Patriots, Martha Stewart, Steve Jobs, Platon, Nostradamus, Che Guevara, turnul Eiffel, monumentul Lincoln Memorial sau Plymouth Rock. Va imaginati cum e sa-l dai in judecata pe Nostradamus? Ei bine, Jonathan nu s-a oprit aici. In mai a dat in judecata Cartea Recordurilor (Guinness) pentru ca l-a decorat drept omul cu cele mai multe procese deschise...

[Citeste si Top 10: Procese neobisnuite]

Unele intamplari sunt amuzante prin tragicul lor, care demonstreaza de multe ori cat de usor se poate pierde o viata. Amuzamentul si ironia provin din conjunctura, tragicul isvoraste din faptul implinit. Pe data de 15 septembrie 1985, la piscina municipala din New Orleans era veselie mare. Oamenii sarbatoreau primul an fara niciun inec! Erau acolo peste doua sute de oameni, dintre care o suta salvamari profesionisti. Dupa petrecere, cei patru salvamari oficiali care raspundeau de siguranta in piscina au gasit un corp imbracat, plutind intre doua ape. Jerome Moody, in varsta de 31 de ani, se inecase in timp ce ceilalti sarbatoreau statisticile impecabile ale piscinei...

Click aici pentru a descoperi alte 4 intamplari amuzante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.