Romanul Ivan Misu, in varsta de 42 de ani, a fost omorat si ars in acid in urma cu trei ani, chiar de catre patronul sau, un om de afaceri italian

Ivan Misu, in varsta de 42 de ani, a fost prins de Vicenzo Nappi, un om de afaceri in varsta de 50 de ani din localitatea Pago Valle del Lauro, in noaptea de 11 spre 12 mai 2007, in timp ce fura carburant, relateaza NewsIn. Nappi, ajutat de Cusano (33 de ani), l-a rapit pe Ivan Misu, l-a torturat, iar dupa ce l-a omorat i-a dizolvat corpul in acid pentru a scapa de cadavru.

Abia dupa doi ani, in decembrie 2009, sora romanului a ajuns in Italia si a denuntat la politie disparitia fratelui sau. O ancheta a fost demarata de agentii Interpol, care au ajuns dupa un an la concluzia ca Nappi este responsabil de moartea romanului. Potrivit anchetatorilor italieni, Nappi a fost ajutat de un complice. Cei doi italieni au fost acuzati de sechestru de persoane, omor si ascunderea cadavrului. Autoritatile italiene incearca acum sa dea de urma lui Cusano.

Potrivit presei italiene, Nappi a fost descris de angajati ca o persoana agresiva, care obisnuia sa-si terorizeze personalul. Anchetatorii au presupus ca romanul a incercat sa compenseze salariul foarte mic prin furtul de carburant. Barbatul provenea din comuna Coteana, judetul Olt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.