Descopera 7 experimente iesite din comun!

Doctorul Sergei S. Bryukhonenko apare intr-un experiment in care capul unui caine este detasat de restul corpului, fiind reconectat la circulatie artificiala. Un asa numit autoinjector oxigeneaza sangele si il trimite cu o pompa prin artere, apoi o alta pompa preia sangele si il retrimite catre oxigenare. Cainele raspunde la stimuli externi (lumina, acid citric) si traieste fara probleme cateva ore...Clipul video poate fi deranjant, indiferent daca iubiti sau nu cainii.

V-ati intrebat vreodata cum vede lumea o pisica? Ei bine, Dr. Yang Dan a fost putin mai curios, voind sa arate exact imaginile. A luat o pisica si, dupa fixari cu cleme metalice si anestezii, i-a lipit electrozi in regiunile creierului raspunzatoare de vedere. Firele au fost conectate la un computer. Ochii pisicii au fost indreptati catre un ecran pe care se proiecta un film, iar pe computer aparea exact ceea ce vedea felina.

Citeste articolul integral pe Yuppy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.