Un fan al iconului raggae, Bob Marley a primit un avertisment de tulburare a ordinii publice si i-a fost interzis sa mai cante muzica raggae.
Rastafarian-ul Michael Logan, in varsta de 33 de ani si-a ingrozit vecinii cu serenadele sale ce incep de la 8 dimineata pana noaptea tarziu.

Potrivit manchestereveningnews.co.uk, Logan obisnuieste sa repete in fiecare zi melodii celebre precum No Woman, No Cry and I Shot The Sheriff, in locuinta sa din Castlewood Road, Kersal. In plus, vecinii s-au plans de faptul ca patruleaza pe strada intocmai ca un razboinic, adesea arborand un steag jamaican si recitand citate din Biblie.


Britanicul de origine jamaicana a fost arestat si va fi judecat, dupa ce a primit o serie de avertismente pe care le-a ignorat in mod repetat. Acestuia i-a fost interzis sa mai cante, sa tipe sau sa mai vorbeasca tare pe strada. Insa, avertismentele nu l-au impiedicat sa iasa cu o seara in urma pe scarile locuinte si sa cante impreuna cu Rottweiler-ul sau, Marley. Intrebat de ce are acest ciudat hobby, total anti-social, acesta a declarat ca alege sa cante Bob Marley datorita "spiritului rebel ce se ascunde in el", adaugand ca mai canta despre toti copilasii din aceasta lume si despre mama sa care l-a purtat timp de 9 luni in pantecul sau.

Fost sofer al companiei DHL, Logan nu are un loc de munca stabil si-si descrie ocupatia curenta drept "jumatate calugar, jumatate razboinic". Barbatul, care s-a mutat din Jamaica acum 10 ani de zile, a fost insurat 10 ani de zile si are mai multi copii in fost colonie engleza, dar nu le stie numarul.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.