Un om al strazii din Suedia le-a lasat mostenire rudelor o avere adunata exclusiv din vanzarea cutiilor de conserve goale pe care le-a adunat, ani la rand, din tomberoane, scrie presa britanica.
Curt Degerman, care a incetat din viata la 60 de ani ca urmare a unui stop cardiac, a strans peste un milion de cutii timp de aproape 30 de ani si le-a vandut la centrele de reciclare, ajungand astfel suficient de instarit pentru a-si permite sa investeasca la bursa, potrivit NewsIn.

In afara actiunilor pe care le detinea, vagabondul le-a lasat rudelor si mai multe lingouri din aur, estimate la aproape 300.000 de euro.
Martorii care l-au vazut pe Degerman cautand prin gunoaie spun ca, in pauzele dintre tomberoane, vagabondul isi facuse un obicei din a citi presa economica, de unde isi procura informatiile necesare pentru viitoarele sale investitii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.